Tocana cu carne de vita

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Tocana cu carne de vita

Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu carne de porc sau pasare, doar ca procesul termic dureaza mai mult. Pentru ca tocanita sa fiarba mai repede si carnea sa fie frageda, puteti folosi carne de manzat. Ingrediente:...

Etichete: tocana, carne, carne vita

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de porc
15 Feb
1572 9 0
Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si... [Continuare]
Tocana de vitel
15 Feb
1474 9 0
Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si... [Continuare]
Mancare de dovlecei cu carne de vitel
15 Feb
1454 15 0
Carnea de vitel poate fi asezonata cu dovlecei, cartofi sau cu conopida. Indiferent de leguma aleasa, mancarea... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare